четвъртък, 23 юни 2011 г.

ех, ех сърчице

От седмици не съм писала нищо  .. само разглеждам чужди  блогове  - чета ги и до там.. Опитвах се да напиша нещо, но абсолютно нищо не ми идваше..  нямах настроение, нямах муза.. Как да имаш настроение след всичко .. след нас...
Как може да съм толкова наивна и глупава? Мина почти месец, а той  не ми се избива изобщо от главата ... Постоянно го чакаля да влезе във фейсбука, в скайпа и какво?  Не е ли налудничево всичко това, което правя? Добре ли съм? Еми май не ... вече даже почнах монолози да си водя... толкова съм се сдухала в последно време... Нищо не е както трябва .. аз не съм както трябва ...
Не искам да излизам за да не го засека .. просто няма да го понеса .. (поне на този етап)
И така по цял ден си стоя във вкъщи - спя, ям и сядам на компютъра... И до кога така? ... тишина... този път и аз не мога да си отговоря.. не че успявам да отговарям на каквото и да е било в последно време.. но както и да е ... само се питам:
Кога сърчицето ми ще спре да се наранява само? .. Не му ли писна вече? Измъчва се, но продължава да обича.. голям е мазохист обаче ... Но докога подяволите?

3 коментара:

  1. За никое момче не си заслужава да си скапваш нервите, отношенията с останалите хора и прочие... :)

    ОтговорИзтриване
  2. права си .. много си права наистина .. но го обичам все още .. а аз на сърцето си не мога да заповядам :)

    ОтговорИзтриване
  3. месец не е нищо. като стане половин година тогава се плаши :D намери си занимания - спорт, хоби, приятели, разсейвай се. помага :)

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.