събота, 4 февруари 2012 г.

Преди тя се губеше в неговите толкова дълбоки и кафяви очи.
Преди те я топлeха и я караха да се усмихва, днес я карат да замръзва и да плаче. Преди тези малки светещи искрици я гледаха с надежда и радост, днес я разсичат с безразличие и нетърпимост.
Днес няма спомен от онези обичащи очи... Днес те просто гледат към друга.

5 коментара:

  1. Мацка, не ми е работа, ама.... Защо продължаваш да се мъчиш? Sorry, знам, че си е лично, обаче колкото повече чета,толкова повече се убеждавам, че историите винаги се повтарят. Едва ли има жена, която не го е преживявала и за жалост краят е вече предначертан. Ти решаваш докога ще си удължаваш агонията. Аз вече от опит знам: ако някой наистина те иска, той не бяга, а те търси. Това, че ние винаги се опитваме да залъжем нараненото си его, е друга тема... Съжалявам, но истината боли... И мен ако питаш, направо може да си благодарна, че се случва така, защото мъж "емоционален инвалид" не става за любов. Той идва, взима си дозата нежност и внимание, когато му трябва и bye, bye....До следващия път, когато реши, че му трябва някой да му четка мъжкото его(и не само него)... Може и да греша, но се съмнявам... Така че съвет от мен: бий си камшика и бягай от такъв човек докато е време. Спомни си коя си и не се превръщай в изтривалка за човек, който сам не знае какво иска... Успех и горе главата :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ее, направо бе заби наистина. Всичко, което си написала е толкова вярно и толкова директно, че докато четях се почувствах супер жалка. Права си за всичко и разбира се аз го осъзнавам това и знам че е така, но все още ми е трудно. И повярвай опитвам се да продължа...

      Изтриване
  2. Ще продължиш.. рано или късно.Той живота си знае работата.
    А колкото до това, че си жалка- всички сме били(или сме) в даден момент. Просто осъзнай, че ТОЙ не си ТИ. Че той е просто елемент от живота ти, а не неговия център.
    А сега работата ме зове! Както и собственият ми хаос.. :)
    Ще се справиш! Ще се справим..

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти много наистина! И да разбира се, че ще се справим .. :)

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.